Vielä ehdit lähettää kukat äidille:

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

Rekisterinpitäjä

Interflora-Suomi ry
Interflora-Myynti Oy (Tytäryhtiö)
y-tunnus 0109243-7
PL 3
00441 Helsinki
Puh. 0102176320


Rekisteriasioita hoitava henkilö

Katja Teikari
Puh. 0102176320
info@interflora.fi


Rekisterin nimi

Interflora.fi-verkkokaupan asiakasrekisteri.

Rekisterin pitämisen peruste

Henkilö on rekisteröitynyt Interflora.fi-verkkokaupan asiakkaaksi tai ostanut Interflora.fi verkkokaupasta tuotteita.

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin käyttötarkoitus on Interflora.fi-verkkokaupan asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Tietoja voidaan käyttää Interflora.fi-verkkokaupan toiminnan kehittämiseen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Interflora.fi-verkkokaupan omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Interflora.fi-verkkokaupalla on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä Interflora.fi-verkkokaupan asiakaspalveluun, sähköpostitse info@interflora.fi tai rekisterinhoitajalle.

Rekisterin sisältämät tiedot

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:
  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero
  • Tiedot käsitellyistä tilauksista
  • Suoramarkkinointisuostumukset / -kiellot
  • Asiakastyyppi (kirjautumaton asiakas, kirjautunut yksityisasiakas, yritysasiakas)

Tietojen luovutus

Tietoja ei luovuteta Interflora.fi-verkkokaupan ulkopuolelle.
Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

Rekisterin suojaus

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Interflora.fi-verkkokaupan sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Interflora.fi-verkkokaupan salasanasuojatulla palvelimella.