Toimitukset Helsingin keskustan alueelle voivat viivästyä maanantaina 16.7. huippukokouksen takia

Interflora-Suomi r.y:n ja Interflora-Myynti Oy:n tietosuojaseloste



1. Rekisterinpitäjä

Interflora-Suomi ry
Interflora-Myynti Oy (Tytäryhtiö)
y-tunnus 0109243-7
PL 3
00441 Helsinki
Puh. 0102176320


2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Katja Teikari
Puh. 0102176320
rekisteri@interflora.fi


4. Tietojen käyttötarkoitus

Tilattujen tuotteiden toimittaminen ja tilattujen palveluiden toteuttaminen ja laskutus

  • Etu- ja sukunimi sekä osoite tilattujen tuotteiden toimittamista varten
  • Puhelinnumero: otamme yhteyttä puhelimitse, mikäli tilattujen tuotteiden toimituksen onnistuminen tai tilatun palvelun toteuttaminen niin vaativat
  • Sähköpostiosoite: lähetämme tilausvahvistuksen ja kuitin sähköpostitse, sekä otamme tarpeen vaatiessa yhteyttä tilauksen toimittamiseen tai toteuttamiseen liittyvissä asioissa
  • Yrityksen nimi, Y-tunnus ja laskutusosoite: laskutustarkoituksiin, kun kyseessä on yritysasiakas
  • Huom! Tilattujen tuotteiden toimittamiseksi tarpeelliset tiedot luovutetaan toimittavalle Interflora-kukkakaupalle, joka saattaa sijaita myös Euroopan ulkopuolella.

    Markkinointiviestintä ja asiakassuhteen hoito

  • Uutiskirjepostituslistalle annettu sähköpostiosoite: uutiskirjeen tilauslomakkeen kautta tilanneille ja aktiivisen suostumuksensa uutiskirjeen lähettämiseksi antaneille käyttäjille lähetämme ajankohtaista markkinointiviestintää ja tarjouksia sähköpostitse 4-8 kertaa kuukaudessa. Uutiskirjetilaus on mahdollista lopettaa milloin tahansa ja tilauksen peruutuslinkki on jokaisessa lähettämässämme uutiskirjeessä.
  • Interflora.fi -verkkosivuston käytettävyyden parantaminen ja sisällön parantaminen ja viestinnän kohdentaminen.


  • 5. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

    Voimme käyttää henkilötietojesi käsittelyssä palveluntarjoajia, joilla voi olla pääsy henkilötietoihisi EU-/ETA-alueen ulkopuolelta, kuten Yhdysvalloista. Huolehdimme siirtojen asianmukaisesta ja lainmukaisesta toteuttamisesta henkilötietojen käsittelyä koskevan lainsäädännön mukaisesti.

    Rekisterin tietoja voidaan käyttää Interflora.fi-verkkokaupan omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Interflora.fi-verkkokaupalla on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä Interflora.fi-verkkokaupan asiakaspalveluun, sähköpostitse info@interflora.fi tai rekisterinhoitajalle.

    6. Tietojen luovutus

    Tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle muutoin kuin yllä mainittujen käyttötarkoitusten toteuttamiseksi. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Interflora.fi-verkkokaupan sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Interflora.fi-verkkokaupan salasanasuojatulla palvelimella.

    7. Rekisterin suojaus ja henkilötietojen säilytysaika

    Kunnioitamme henkilötietojen luottamuksellisuutta. Rekisteri on talletettu palomuurein, salasanoin ja muin teknisin keinoin suojattuun tietokantaan, johon on pääsy vain Interflora-Suomi r.y:n henkilöstöllä ja valtuuttamilla henkilöillä. Manuaalinen aineisto säilytetään lukitussa tilassa ja on saatavilla ainoastaan tietoon oikeutetuille. Vanhentuneet ja tarpeettomat tiedot hävitämme asiaankuuluvalla tavalla. Säilytämme henkilötietoja vain niin kauan, kun se on tarpeen tässä tietosuojaselosteessa määriteltyjen henkilötietojen käsittelytarkoitusten toteuttamiseksi. Kirjanpitolain tai muun soveltuvan lain velvoitteista johtuen tietoja voidaan joutua säilyttämään edellä mainittua ajanjaksoa pitempään.

    Rekisterin tietoja voidaan käyttää Interflora.fi-verkkokaupan omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Interflora.fi-verkkokaupalla on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä Interflora.fi-verkkokaupan asiakaspalveluun, sähköpostitse info@interflora.fi tai rekisterinhoitajalle.

    8. Rekisteröidyn oikeudet

    Rekisteröidyllä on oikeus milloin tahansa kieltää henkilötietojensa käyttö suoramarkkinointitarkoituksiin. Jokaisessa Interfloran lähettämässä uutiskirjesähköpostissa on linkki, josta rekisteröity voi halutessaan estää uutiskirjepostitukset sähköpostiinsa jatkossa. Lisäksi rekisteröidyllä on oikeus:
    • saada tieto henkilötietojensa käsittelystä
    • tarkastaa itseään koskevat käsittelemämme henkilötiedot
    • vaatia epätarkan ja virheellisen henkilötiedon korjaamista ja täydentämistä
    • vaatia henkilötietojensa poistamista
    • peruuttaa suostumuksensa ja vastustaa henkilötietojensa käsittelyä siltä osin, kuin ko. henkilötietojen käsittely perustuu rekisteröidyn antamaan suostumukseen
    • vastustaa henkilötietojensa käsittelyä henkilökohtaiseen erityiseen tilanteeseensa liittyvällä perusteella siltä osin kuin ko. henkilötietojen käsittelyperusteena on Interfloran oikeutettu etu
    • saada henkilötietonsa koneluettavassa muodossa ja siirtää kyseiset tiedot toiselle rekisterinpitäjälle
    • vaatia henkilötietojensa käsittelyn rajoittamista. Voimme pyytää rekisteröityä tarkentamaan pyyntöään ja varmentamaan henkilöllisyytensä ennen pyynnön käsittelemistä. Voimme kieltäytyä pyynnöstä toteuttamisesta sovellettavassa laissa säädetyllä perusteella.
    Rekisteröidyllä on myös aina oikeus tehdä valitus asianomaiselle valvontaviranomaiselle taikka sen EU:n jäsenvaltion valvontaviranomaiselle, jossa hänen asuinpaikkansa tai työpaikkansa sijaitsee, mikäli katsoo, että emme ole käsitelleet hänen henkilötietojaan soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti.

    Rekisteröidyn tulee lähettää oikeuksiaan koskevat pyynnöt kirjallisena tai sähköpostitse seuraavilla yhteystiedoilla:

    Interflora-Suomi ry
    Tarkastus/-muu henkilötietoihin kohdistuva pyyntö / Katja Teikari
    PL 3
    00441 Helsinki

    tai sähköpostitse
    rekisteri@interflora.fi

    Interflora-Suomi r.y. vastaa pyyntöihin 1 kuukauden sisällä pyynnön esittämisestä, ellei ole erityisiä syitä pidentää vastaamisaikaa.

    9. Tietosuojaselosteen muuttaminen

    Pyrimme jatkuvasti kehittämään palvelujamme ja siksi pidätämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojaselostetta. Ilmoitamme muutoksista tällä sivulla.

    Tietoa evästeistä

    Interflora.fi -sivusto käyttää niin kutsuttuja evästeitä. Eväste on pieni tekstitiedosto, joka tallennetaan tietokoneellesi vierailemallasi sivustolla. Evästeiden avulla voimme esimerkiksi:
    • saada tietoa siitä, miten kävijät toimivat vuorovaikutuksessa sivuston kanssa
    • muistaa, mitä ostoskorissa on
    • mahdollistaa sivuston erilaiset palvelut ja toiminnot


    Mitä evästeitä käytämme?

    Käytämme evästeitä ensisijaisesti kolmeen eri tarkoitukseen: verkkoanalyysi, mainonta ja asiakaskokemuksen ja käytettävyyden parantaminen.

    Joissakin interflora.fi sivuston toiminnoissa, kuten tilauslomakkeessa, käytämme istunnon evästeitä. Tämä tarkoittaa, että tietosi tallennetaan tilapäisesti, jos olet täyttänyt ne yhdellä sivulla ja sitten palaat aiemmalle sivulle. Tämä mahdollistaa sen, että et joudu täyttämään kyseisiä tietoja uudelleen. Istunnon evästettä ei tallenneta tietokoneeseen, vaan se katoaa, kun suljet verkkoselaimen.

    Interflora käyttää Google Analyticsia Googlelta verkkoanalyysiin. Se auttaa meitä muun muassa saamaan tietoa siitä, miten kävijät ovat vuorovaikutuksessa sivuston kanssa. Evästeiden tietoja käytetään sisäiseen verkkoanalyysiin.

    Kuinka poistan evästeet?

    Jos et hyväksy evästeiden käyttöä Interflora.fi -sivustolla edellä kuvatulla tavalla, voit muuttaa selaimesi asetuksia, jotta evästeitä ei tallenneta tietokoneellesi. On kuitenkin hyvä huomioida, että jotkin ominaisuudet eivät ehkä toimi kunnolla, jos et salli evästeiden käyttöä. Evästeidemme tarkoituksena on tehdä palvelumme käyttö vierailijalle helpommaksi ja auttaa meitä kehittämään palveluamme. Jos käytät edelleen verkkosivustoamme muuttamatta asetuksiasi, oletamme, että hyväksyt evästeiden vastaanottamisen.